Kompetansenettverket i Vest-Norge
Lokale mat- og serveringsbedrifter kan få fagleg hjelp gjennom Kompetansenettverket. Vi er eit av 5 kompetansenettverk i Norge, og vi har aktiviteter på vestlandet.
Write your awesome label here.
Våre kurs
Write your awesome label here.
Besøksordninga
Gjennom denne ordninga kan verksemda di få besøk av ein matfagleg eller forretningsfagleg person, og de vil såleis hjelpe bedrift di ved ulike problemstillingar dei står ovanfor. Det kan til dømes vera spørsmål knytta til utforming av godkjent produksjonslokale, produktutvikling, emballasje, marknadsføring og kalkylar.
Du kan få hjelp innan alle fagområde du må innom på vegen frå råvareproduksjon til ferdig pakka og selt produkt. Eit slikt besøk er gratis for verksemda.
Ved behov kan ein få tilbod om vidare oppfylgjingsprosjekt med ei kostnadsramme på inntil 30 000 kr. Av dette er det ein eigenandel på 20% som verksema må dekkje sjølv.
Du kan få hjelp innan alle fagområde du må innom på vegen frå råvareproduksjon til ferdig pakka og selt produkt. Eit slikt besøk er gratis for verksemda.
Ved behov kan ein få tilbod om vidare oppfylgjingsprosjekt med ei kostnadsramme på inntil 30 000 kr. Av dette er det ein eigenandel på 20% som verksema må dekkje sjølv.
Matkontaktar
Kompetansenettverket og samarbeidspartar
